Ласерското чистење на растерски ваљаци е:

  • Ефективно чисти секакви мастила, лакови и остатоци од лепило;
  • Исклучиво брзо чистење;
  • Не го оштетува растерскиот ваљак, дури и го продолжува неговиот живот;
  • Методата на чистење е погодна за растерски ваљаци со секаква линијатура;
  • Ласерското чистење е еколошка технологија, без отпадни производи;
  • Не се користат хемикалии;
  • Безопасно е за животната средина.
lazerno-pochistvane-na-raster-valove
lazerno-pochistvane-na-raster-valove
lazerno-pochistvane-na-raster-valove

Официјален партнер

Со помош на нашите партнери, можеме да понудиме индивидуални решенија за секого.